Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
آموزش سئو

ثبت سایت در گوگل مپ و تاثیر آن روی سئو سایت

آیا به دنبال آموزش نحوه ثبت اطلاعات وب سایت در گوگل مپ هستید؟ پس با همراه باشید.

از سال ۲۰۱۴ نتایج جستجوی محلی در گوگل پدیدار شد و مکان جستجوی کاربر اهمیت پیدا کرد، به عنوان مثال اگر شما در جزیره کیش کلمه رستوران را سرچ کنید، در صفحه نتایج جستجو نزدیک‌ترین‌ رستوران‌های موجود در جزیره کیش را مشاهده خواهید کرد.

 

نتایج جستجوی محلی و گوگل مپ

پدیدار شدن نتایج جستجوی محلی در گوگل به خاطر عملکرد الگوریتم کبوتر می‌باشد که وظیفه آن بهبود نتایج جستجوی محلی است و فاصله هدف با مکان جستجوگر را تخمین می‌زند و نزدیک‌ترین مکان‌‌ها را از لحاظ جغرافیایی برای کاربر نمایش می‌دهد.

با شروع به کار الگوریتم کبوتر عبارتی به عنوان سئو محلی یا local seo شکل گرفت. دیدگاهی وجود دارد که نتایح محلی مشتریان را محدود می‌کند در صورتی که اینگونه نیست و نتایج محلی یک کانال جدید را در اختیار کسب کار‌های محلی قرار می‌دهد تا رشد حداکثری در محدوده مکان خود را تجربه نمایند و تداخلی با سئو کلی وب سایت ندارد، حضور در نتایج جستجوی محلی مستقیما با افزایش درآمد همراه می‌باشد.

برای حضور در نتایج جسجتوی محلی شما ابتدا باید اطلاعاتی مانند مکان محل کار یا دفتر، آدرس وب سایت، شماره تلفن و حتی عکس هایی از محل کار خود را در نقشه گوگل یا google maps ثبت نمایید.

 

آموزش گام به گام ثبت اطلاعات وب سایت در گوگل مپ

برای ثبت اطلاعات وب سایت در گوگل مپ حتما باید یک اکانت جیمیل داشته باشید. (برای ساخت اکانت جیمیل کلیک کنید)

سپس باید در اکانت جیمیل خود sign in باشید، برای این کار وارد google.com شوید و در گوشه بالا سمت راست بر روی گزینه آبی رنگ sign in کلیک نمایید، آدرس و رمز عبور جمیل خود را وارد کنید.

حال وارد گوگل مپ شوید. (برای ورود به google map کلیک کنید)

با وارد شدن به گوگل مپ، نقشه شهری که در آن حضور دارید برای شما نمایش داده خواهد شد، مکان دقیق محلی را که قصد ثبت آن در گوگل مپ را دارید با موس انتخاب نمایید، یا می توانید در در فیلد جستجو موجود در سمت چپ بالای صفحه آدرس محل مورد نظر خود را سرچ کنید. برای مثال ما آرامگاه ابوعلی سینا در شهر همدان را انتخاب کردیم.

 

 

 

بعد از انتخاب محل مورد نظر بر روی گزینه سه خط در بالا سمت چپ صفحه کلیک نمایید تا منوی گوگل مپ برای شما باز شود، در این منو  کمی اسکرول کنید تا گزینه Add a missing place مشاهده نمایید، بر روی آن کلیک نمایید.

 

با کلیک بر روی این گزینه پنجره ایی که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید بر شما باز خواهد شد.

در این پنجره فیلد‌های مختلفی وجود دارد که به شرح هر یک از آن‌ها می پردازیم:

name: نام تجاری، نام شرکت، فروشگاه یا غیره مورد نظر را در این بخش وارد نمایید.

Category: در این بخش حوزه فعالیت خود را از بین گزینه های موجود انتخاب کنید.

address: آدرس دقیق خود را در این بخش وارد نمایید، پیشنهاد می کنیم بر روی گزینه update locatin in map کلیک نمایید و در نقشه باز شده محل دقیق مکان خود را انتخاب کنید.

add hours: در این قسمت روز‌ها و ساعت کاری خود را وارد کنید.

 

add phone number: شماره تلفن خود را نیز در این فید وارد کنید.

add website: آدرس وب سایت خود را در این بخش وارد کنید.

add opening date: در این فیلد نیر ‌می‌توانید تاریخ شروع به کار مجموعه خود را وارد نمایید.

add photo: با کلیک بر روی این گزینه می توانید عکس‌هایی از مکان مورد نظر خود را اصافه کنید.

حال بر روی گزینه آبی رنگ send در پایین پنجره کلیک نمایید تا اطلاعات شما برای بررسی و اطمینان از صحت آن برای گوگل مپ ارسال شود و در نهایت نیز باید پیام تشکر گوگل را مشاهده نمایید.

بررسی وضعیت ثبت اطلاعات در گوگل مپ

برای بررسی وضعیت ثبت شدن اطلاعات مکان درج شده توسط شما با اکانت جیمیل خود وارد گوگل مپ شوید سپس در منوی گوگل مپ بر روی گزینه Your Contributions کلیک کنید تا وضعیت تغییرات اطلاعات خود را مشاهده کنید. در منوی گوگل مپ سه وضعیت به شرح زیر موجو می باشد:

Pending: به معنی وضعیت انتظار

Approved: به معنی تایید شده

Applied: به معنی اعمال نشده یا رد شده

 

نحوه ویرایش مکان ثبت شده در گوگل مپ

به منظور ویرایش اطلاعات مکانی که قبلا در گوگل مپ ثبت کرده‌ایید وارد گوگل مپ شوید سپس مکانی که قبلا درج کرده‌ایید را انتخاب کنید. بر روی گزینه Suggest an Edit کلیک کنید و به ویرایش اطلاعاتی که قبلا وارد کرده‌ایید بپردازید.

امیدواریم مقاله نحوه ثبت اطلاعات وب سایت در گوگل مپ برای شما مفید واقع گردد.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *